vanilla

sempena bulan Ramadhan Dyas ada keluarkan limited flavour iaitu susu kurma. haaaaa hmpa jgn taktauu kurmaa bukan setakat boleh makan, tapiiiiiiiiiiiiii boleh sental kat muka dan badan jugak yaaaaaaaaa. banyak keistimewaan susu kurma nie. nak tau detail meh dm or ws pinaa 01137125974 📲 stok sangat terhad ❗️❗️❗️ so hampa kena cepat grab 😘😘😘 #limitedramadhan #susukurma #herbs #papermint #vanilla #goatmilk #orange #matchalatte #dyaslovers #syurgascrub #organiclovers #teamnasg #scrubmuka #scrubbadan #organik #dyasscrub #dyasofficial #dyasscrubmalaysia #dyasscrubviral #dyasscrubmurah #dyasscrubkedah

Excited! If anyone knows me... this is the key for me lol 💓 #nicolecherise #primalelements #loofabarsoap

A good nights sleep, Wellness in the morning, workout, work from home, REPEAT. . . Wildtree Wellness plant based balanced meal shakes really have improved my overall well being and day to day performance. I am so BUSY and this shake has become my go-to ANYTIME meal. . . I like to give my mornings a kick by adding chai tea, and recoup from my workouts with fruits and veggies added. . . Are you ready to shake with me in the morning? More info in my link. What is your favorite way to shake? . . #Wildtreewellness #Wildtree #wellness #wellpreneur #entrepreneur #proteinshake #workoutmotivation #fitnesslife #fitfam #eatclean #exercise #flexiblelife #nutrition #eatclean #organic #success #happyhealthylife #vegan #plantpowered #healthyeating #smoothie #plantprotein #nutritious #glutenfree #dairyfree #lowsugar #peanutfree #healthyoptions #chocolate #vanilla

Yeyyyyyy finally dah muncul lipscrub flavour mangga ! Nak scrub bibir pun mesti ambil feeel sebab sedap sangat bau dia. Kalau makan lagi la 😝. Hehe nak cuba ? Boleh je, hampa akan dapat free bila hampa beli scrub dyas. Tak kisah kecil ke besar hampa memang akan dapat lipsscrub. Suka tak ? Haa kalau suka jom grab cepat cepat 😍 whatsapp 01137125974 📲 #herbs #papermint #vanilla #goatmilk #orange #matchalatte #dyaslovers #syurgascrub #organiclovers #teamnasg #scrubmuka #scrubbadan #organik #dyasscrub #dyasofficial #dyasscrubmalaysia #dyasscrubviral #dyasscrubmurah #dyasscrubkedah

#Vanilla sundae only 15 pesos! Ang sarap ng sundae sa ministop 😋❤️